Ons verhaal

We zijn bijzonder trots op onze Foodmaster in Tiel. De jarenlange ervaring die wij sinds de oprichting hebben doorgemaakt vertaalt zich in onze producten en gastvrije instelling.

Werken met A-merken

Bij Foodmaster Tiel zetten wij in op de Hollandse frituurcultuur. Om dit goed te doen bieden we kwaliteitsproducten aan. We werken daarom met A-merken, zodat de bekende snacks altijd wel op de kaart staan.

Wat we je aanraden bij ons te proberen? De burgers! We hebben ruime keuze en maken premium burgers van slagerskwaliteit.

Moderne zaak

Zodra de nieuwe stijl van Foodmaster een feit was, wilden we verbouwen. We werden de eerste Foodmaster die volledig is omgedoopt in de nieuwe stijl. De reacties zijn erg positief. De uitstraling is fris en modern en past bij de wensen van nu.

Dat de zaak er mooi uitziet, is een belangrijk stukje service. Maar we vinden het ook relevant om verwelkomend te zijn. Met andere woorden: we zetten in op gastvrijheid. Juist hierdoor hebben we gemerkt dat er leuk contact met de klanten ontstaat en dat we echt een soort middelpunt van de buurt zijn geworden.